Hvorfor os


Vi er de billigste, vi holder hvad vi lover og vi vil gerne handle med Dig igen.

Ja, så enkelt kan det faktisk siges, men skal der lidt mere kød på, så kan vi være billigere
end vore konkurrenter, fordi vi har lavere omkostninger end de fleste. Vi har ikke brugt penge på flotte opvarmede panorama-udstillinger, sælger-lønninger eller kontor-personale mm.

Gitte, Jakob & Tom udfylder alle funktioner på nær værkstedet, hvor vores 2 dygtige folk:  Værksteds-chef Bjarne Hansen & mekaniker Mathias Pico Sørensen sørger godt for din bil.

De penge vi sparer, kommer Dig til gode i form af lavere priser på vore biler - og det går ikke ud over kvaliteten - vi har jo sparet pengene et andet sted.

Vi gider ikke love noget, og så løbe fra det ugen efter. Har vi lovet noget, så holder vi det - også selvom det koster penge.

Og ja, vi vil gerne handle med Dig igen, men når man overholder de 2 første punkter, så kommer dette helt af sig selv, har vi erfaret igennem 14 år.

 

Tlf. 23 23 24 12 - Email. : auto-sorensen@mail.tele.dk

 

Åbningstider


Mandag - Fredag: 8.30 - 16.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 12.00 - 15.00

HUSK: Tom og Jakob passer salgsafdelingen alene og har desuden mange andre opgaver, så ring og lav en aftale med dem, så er du sikker på de er hjemme, når du kommer.

Imag 1887

Auto-Sørensen Køge • Københavnsvej 128 • 4600 Køge • Tlf.: 23 23 24 12 • Fax: 56 65 24 08 • Email auto-sorensen@mail.tele.dk
Udviklet af Bilinfo