Værksted


Alle vores salgsbiler bliver klargjort mekanisk som kosmetisk på eget værksted.

Vores værkstedschef Bjarne Hansen har med mere end 30 års erfaring de rigtige forudsætninger for at alle bilmærker bliver set efter i sømmene inden de kommer til salg. Dette bliver klaret i samarbejde med vores dygtige mekaniker Mathias. Alle biler på nær de helt billige afhentningsbiler får Motor og bremseservice inden de bliver leveret, og står tandremmen for udskiftning, bliver dette også gjort. Evt. Aircondition/Klima-anlæg bliver gennemtestet og ingen biler bliver solgt med dårlige/nedslidte dæk. Alt dette sørger Bjarne og Mathias for.

En sådan service koster normalt fra 5 - 10.000 kr. alt afhængig af bilens servicetilstand. Du betaler kun kr. 2.000,- og er herefter sikret indtil bilens næste service interval for et symbolsk beløb.

Når det mekaniske er klaret, tager klargøringen over. Her sørger Gitte Sørensen i samarbejde med professionelle klargøringsfolk for, at evt. lakskader udbedres, at kabinen fremstår rengjort og indbydende samt at motorrum bliver afrenset og beskyttet samt at bilens lak gennemgår professionel afrensning og lakforsegling.

Nu er Du klar til at modtage en ''Ny'' Brugt bil fra Auto-Sørensen, som vi kan stå inde for.

Værksted1 Værksted2 Værksted3

Klik for at se større billede.

 

Efterfølgende service:

Når Du efterfølgende skal have Din bil serviceret, er Du altid velkommen hos Os.
Vores Timepris er p.t. kr. 429,- + moms, og Du betaler kun for det Du får lavet. Ingen Fastpris-system, der ikke er til at gennemskue. Kan en ting reparares billigere end ved at skifte til nyt, gør vi naturligvis dette i samarbejde med Dig. Selvom mange ting i en bil kan være lidt kompliceret, så kan det somme tider godt betale sig at REPARERE.
Vi giver naturligvis gerne et ''pris-overslag'' inden vi går i gang.

Bestil tid, når Din bil skal på værksted. Da vores værksted har begrænset plads, kræver det planlægning, så Ring til Tom på tlf. 23232412 og bestil tid, eller E-mail til os på auto-sorensen@mail.tele.dk

Du er altid velkommen.

Åbningstider


Mandag - Fredag: 8.30 - 16.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 12.00 - 15.00

HUSK: Tom og Jakob passer salgsafdelingen alene og har desuden mange andre opgaver, så ring og lav en aftale med dem, så er du sikker på de er hjemme, når du kommer.

Imag 1887

Auto-Sørensen Køge • Københavnsvej 128 • 4600 Køge • Tlf.: 23 23 24 12 • Fax: 56 65 24 08 • Email auto-sorensen@mail.tele.dk
Udviklet af Bilinfo